Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (ABRIL): Allò que saben i no volen dir, per què?

Seguim amb la informació que l’Entesa i el PSC ens neguen. Si a l’anterior “Sesrovirenc” us mostràvem algunes preguntes que no responen, aquí teniu alguns expedients que no ens permeten veure:

1.       El 28 de novembre de 2011 (Reg: 10188), varem sol·licitar veure una relació d’expedients, dins de les nostres al·legacions a les Comptes General de 2010 i resultes exercicis anteriors, que ARAses va recórrer. Encara no ens n’han donat vista.

2.       El 9 de febrer (Reg: 940) sol·licitarem de nou veure l'expedient d'imposició de Taxes i Impostos pel Pla Urbanístic de Can Margarit del 31/12 de 2009 -com consta en la Liquidació i comptes General de l'any 2010 i resultes d'exercicis anteriors- i que, segons  el propi informe de L’Àrea de Serveis Econòmics (14/11/2011), ascendeix a la quantitat de 3.685,076€
El dia 13, el Sr. Secretari-Interventor Municipal respon que ens donarien vista tres hores abans del ple, però un cop personats, no hi havia cap dels Expedients demanats!

3.       El mateix dia 9 (Reg: 966), demanàrem veure els expedients del mateix Pla Urbanístic de Can Margarit, d'Imposició de Taxes i Impostos, que, segons el mateix Informe de l'Àrea de Serveis econòmics de l'ajuntament (14/11/2011), es liquidaren aquest any 2011, però que pugen segons diuen a 2,494.706,- euros.

Arran d’aquests fets, i molts d’altres, les preguntes són evidents: Per què amaguen la informació? Quan podrem veure aquests expedients? Per quina raó –o raons- l’Entesa que abans criticava tan duríssimament el PSC ara l’ajuda a tapar la brutícia? Aquesta és la seva idea de “transparència”?

(Continuarà...)

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada