Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (DESEMBRE): L’Entesa apuja els impostos... i molt!

Han passat només cinc mesos des del famós pacte de governabilitat i ja assistim a un espectacle de cinisme en què -com deien al seu eslògan- l’Entesa s’ha guanyat el futur (això sí, hipotecant el de tots).

Després d’anys sense apujar els impostos, apareix l’Entesa i de patac –i en plena crisi- s’apuja més d’un 5% l’IBI, un 5/10% l’impost de circulació, un 6% la recollida de brossa... I l’aigua -la privatització de la qual no s’ha aturat quan encara es podia- pot arribar a pujar fins un 20%.  La recepta del nou consistori és clara: fer pagar la crisi a qui no l’ha provocada i que sí la pateix.  Això no és política d’esquerres, és política d’esguerros.

L’escandalós de l’assumpte és que l’Entesa ha aprovat la liquidació dels pressupostos amb un superàvit de 3.000.000€! On són els diners, doncs? Una tasca de l’oposició és vigilar que es faci bé la feina,  però amb l’Entesa al govern cada cop són més els impediments per a poder-ho fer. Si és que han vist la llum, i ara que són al govern se n’han adonat que tot rutlla perfectament, perquè no comparteixen la bona nova?

A la manera de fer que ha portat l’Entesa a Sant Esteve se’n diu oportunisme, vendre els principis al millor postor. Per no ofendre els ideals d’aquells que els votaren, potser hauríem de dir que el Sr. Borrell ja no representa el partit pel qual es presentà, sinó que només fa el que li escau: aprofitar l’avinEntesa. 

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada