Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (NOVEMBRE): L’estranya entesa a l’Ajuntament

Sembla que els nous veïns de la Casa Consistorial no fan massa bon tàndem. Els socialistes tenen per companys una estirp tant bregada en la pugna política com gens acostumada a la presa de decisions constructives.

Ara que toca deixar de criticar i posar-se mans a la feina, l’Entesa segueix preocupada només d’anotar-se punts (i buscar més afiliats) mentre aparta la mirada de les qüestions essencials i oblida els mínims de coherència (aprovant, per exemple, l’estat d’execució dels pressupostos i la liquidació del 2010 que tan “sorollosament” criticaven).

Que calia una auditoria? Es farà una simple anàlisi de la situació pressupostària i corrent a posar-se la medalla; això sí, amb l’únic procediment d’adjudicació que no requereix cap criteri objectiu ni publicitat. I, mentre proven de colar-nos el gol entre sous exagerats -i per duplicat-, pretenen descobrir-nos la democràcia i vendre’ns els drets de tots i les obligacions dels polítics com si fossin virtuts del seu partit. Però complir amb les obligacions no és cap extra, és el mínim; i ara ni això: els assistents al darrer ple van veure com s’impedia argumentar a l’oposició.

L’Entesa s’ha fossilitzat en una època passada i a l’ajuntament, paradoxalment, l’estranya entesa amb PSC enrareix el clima i n’avinagra el tarannà. Serà perquè els antics inquilins n’estan tips? O perquè s’ha promès molt i ara cal aprovar uns pressupostos reals?

La mala gestió de l’actual crisi ha fet que el vaixell trontolli, però aquestes pugnes pel timó i aquesta manca de perícia, és el que ens pot portar al naufragi.

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada