Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (OCTUBRE)

Comença el curs. Nens i nenes tornen al col·legi, alguns afortunats tornen a la feina i s'inicia una nova legislatura. 

Després de les primeres preses de contacte dels nous inquilins, poc sembla que hagi canviat als nostres ajuntaments, però enguany la cosa sí que és una mica diferent. Cada cop són menys els qui tornen a la feina després de les vacances i veiem com trontollen dos pilars de la nostra societat: la sanitat i l'educació pública. En aquestes dates, tots recordem que no és el primer cop que s'ataca l'autonomia del nostre poble.

D'exemples en tenim massa, però la Diada no commemora cap rivalitat entre pobles, sinó l'efemèride d'un fet que desgraciadament encara succeeix: alguns dirigents creen conflictes per fer-nos creure que retallant els drets d'uns, tots viurem millor. Desgraciadament, ara a Sant Esteve també es prohibeix i es retalla sense solta ni volta (ho hem vist a la Festa Major), mentre es converteix la crisi en un argument intermitent que s'empra per fer-nos estrènyer el cinturó però no quan es tracta d'apujar-se els sous o d'invertir en propaganda i posar-se medalles al butlletí oficial. 

La "democràcia" de què parla l'Entesa-PSC es basa en el màrqueting per ocultar desavinences i males gestions. Per combatre aquesta situació, ARA i SEMPRE Sant Esteve (ARAses) hem creat recentment una nova revista, compromesa amb el poble i la informació, que esperem que hagueu pogut fullejar i que us hagi agradat. El Mirall és una publicació que es farà ressò de les dades, la informació i la crítica que malauradament no acostumem a trobar al butlletí de l'Ajuntament ni a RTV10.

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada