Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (JUNY-JULIOL): El pacte PSC-Entesa: la realitat supera la ficció a Sant Esteve

Ara i sempre Sant Esteve vol agrair la confiança que ens ha convertit en la segona forca més votada del nostre municipi, tot i ser un partit de recent creació. El nostre grup ha estat el pal de paller d'un clam de canvi que s'ha frustrat per un acord artificiós entre aquells que han perdut la confiança dels votants: el PSC ha perdut dos regidors i la majoria absoluta; l'Entesa també n'ha perdut un. 

La possibilitat d'un govern de canvi plural ha estat refusada per l'Entesa, en donar suport i continuïtat a la forca contra qui reclamà el vot. Ningú oblidarà que fa pocs dies, l'Entesa manifestava la seva disconformitat abandonant un Ple que titllaven d'"immoral", participant en una cassolada de protesta contra els "pervertidors de la democràcia" i, fins i tot, acusant el Sr. Carbonell de "feixista".

Un pacte d'aquesta mena suscita controvèrsies i interrogants, però sobretot indigna per incoherent i pel que suposa d'engany als votants. Després ens preguntem per què tanta desafecció i indignació. No haurem d'esperar massa per veure quins fruits dóna aquest terreny tan adobat, però tot apunta que res canviarà les privatitzacions i concessions fetes darrerament, malgrat la incorporació de dos regidors d'un partit que, com la resta, hi estava en contra. Hem adquirit un compromís amb el nostre poble, i amb tots aquells que ens heu donat suport. 

En els propers temps demostrarem que a l'oposició també es poden fer coses pel nostre poble. Ens hi juguem el futur de Sant Esteve.

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada